Avoin työpaikka: Takon esittelijä

Haemme nyt Tapaturmavakuutuskeskuksen tapaturma-asiain korvauslautakunnan toimistoon vakituiseen työsuhteeseen esittelijää.

Mitä tarjoamme?

Tapaturmavakuutuskeskuksessa toimii tapaturma-asiain korvauslautakunta (Tako), jonka lakisääteisenä tehtävänä on edistää työtapaturma- ja ammattitautilain mukaisen korvauskäytännön yhtenäisyyttä. Tapaturma-asiain korvauslautakunta antaa yleisohjeita ja lausuntoja vakuutusyhtiöille. Vakuutusyhtiön on pyydettävä päätösehdotuksestaan Takon lausunto, jos tapaukseen sisältyy periaatteellinen, oikeudellinen tai lääketieteellinen tulkintakysymys, ennen kuin antaa korvauspäätöksen.

Tapaturma-asiain korvauslautakunnassa käsitellään vuosittain noin 1 800 lausuntopyyntöä ja lautakunnan toimistossa valmistellaan lausuntopyynnöt lautakunnan kokoukseen. Esittelijänä tehtäväsi on lausuntopyyntöjen valmistelu ja esittely korvauslautakunnalle sekä lausunnon antamiseen liittyvät tehtävät.  

Teemme merkityksellistä työtä varmistamalla työtapaturma- ja ammattitautilain mukaisen korvauskäytännön yhtenäisyyttä. Meillä saat työkavereiksi neljähenkisen asiantuntevan, helposti lähestyttävän ja sitoutuneen tiimin. Teemme tiivistä yhteistyötä ja haluamme kantaa yhdessä vastuun töiden sujuvuudesta.

Työviihtyvyys on meille tärkeää ja olemmekin työyhteisönä saaneet hyviä tuloksia henkilöstötutkimuksesta. Tuemme työntekijöiden osaamisen kehittymistä ja huolehdimme työn ja muun elämän tasapainosta.  Haluamme edistää työyhteisömme hyvinvointia sekä positiivista ja kannustavaa työilmapiiriä.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, kilpailukykyiset henkilöstöedut (mm. liikunta/kulttuuri- ja lounasetu), liukuvan työajan, kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. Lisäksi voit käyttää liikuntaan työaikaa yhden tunnin joka viikko. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa. Työtä voi tehdä pääasiallisesti etätyönä, johon tarjoamme hyvät etätyövälineet. Etätyö mahdollistaa työntekemisen muilta paikkakunnilta.

Mitä odotamme?

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus laaja-alaisesti työtapaturma- ja ammattitautiasioiden korvauskäsittelystä sekä soveltuva koulutus.

Lisäksi toivomme sinulta:

  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä halua tehdä yhteistyötä asiantuntevan tiimimme kanssa
  • selkeää, keskustelevaa ja vakuuttavaa kommunikointityyliä sekä kykyä lausuntopyynnön esittelyyn lautakunnan kokouksissa
  • vahvaa kirjallista ilmaisutaitoa
  • itsenäistä työskentelyotetta

Ruotsin kielen taito on tehtävän kannalta eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja esittelijän tehtävästä antavat Takon toimiston päällikkö Kirsi Salo, puh. 040 044 8296, perjantaina 11.10. klo 13–14 ja perjantaina 18.10. klo 13–14 sekä rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Laura Nissilä, puh. 020 710 1271, varmimmin tavoitettavissa maanantaina 14.10. klo 9–10 ja maanantaina 21.10. klo 9–10.

Palkkauksemme perustuu tehtävien vaativuuden arviointiin (Korn Ferry Hay-luokitus) ja palkkauksen taso sijoittuu vakuutusalan mediaanipalkoissa kilpailukykyiselle tasolle, jota täydentää tulospalkkiojärjestelmä.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.10

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Psyconin kanssa.

Hakuilmoitus ja hakulomake Psyconin kanavassa